Nye nettsider

Vi jobber fremdeles med forbedringer på våre nye nettsider. For å kjøpe standarder eller legge til i abonnement må du logge på gamle nettsider (siden du er på nå) med gammelt brukernavn og passord.

 

NS ICS 67.220.10

Standardsamling
NOK 2 653,20 (eks. mva)
Rabattert med:: 10,00%
InformationOvervåk standarden
basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang
Status: Check Gyldig
Norsk tittel: Samlingen inneholder alle norske standarder innenfor ICS 67.220.10: Krydder
Engelsk tittel: The collection contains all norwegian standards within ICS 67.220.10: Spices and condiments
Varetype: Standardsamling
Språk: Ukjent
Pris:

NOK 2 653,20 (eks. mva)
NOK 3 316,50 (ink. mva)

Rabattert med:: 10,00%

Ordinær pris: NOK 2 948,00 (eks. mva)
Ordinær pris: NOK 3 685,00 (ink. mva)

Fastsatt:

 

Innhold av samlingen (14)

NOK 567,00 (eks. mva)

Endringsblad A1 - Kryddere, smakstilsetninger og urter - Bestemmelse av flyktig oljeinnhold (vanndampdestillasjonsmetode) (ISO 6571:2008/Amd 1:2017)

SpråkEngelskUtgave: 1 (2018-03-01)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang

NOK 0,00 (eks. mva)

Rettelsesblad AC - Kryddere og smakstilsetninger - Bestemmelse av ytre stoffer og innhold av fremmede stoffer (ISO 927:2009/Cor 1:2012)

SpråkEngelskUtgave: 1 (2012-12-01)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
Last ned gratis basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang

NOK 481,00 (eks. mva)

Vanilje - Terminologi (ISO 3493:2014)

SpråkEngelskUtgave: 1 (2014-10-01)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang

NS-EN 17250:2020

Standard

NOK 673,00 (eks. mva)

Næringsmidler — Bestemmelse av ochratoksin A i krydder, lakris, kakao og kakaoprodukter ved immunoaffinitetskolonnerensing og væskekromatografi med fluorescensdeteksjon

SpråkEngelskUtgave: 2020-01 (2020-03-01)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang

NOK 567,00 (eks. mva)

Kryddere og smakstilsetninger — Malt søt og sterk paprika (Capsicum annuum L. og Capsicum frutescens L.) — Spesifikasjoner (ISO 7540:2020)

SpråkEngelskUtgave: 2020-08 (2020-09-11)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang

NOK 673,00 (eks. mva)

Kryddere og smakstilsetninger — Spektrofotometrisk bestemmelse av ekstraherbar farge i paprika (ISO 7541:2020)

SpråkEngelskUtgave: 2020-08 (2020-09-11)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang

NS-EN 13188:2000

Standard

NOK 481,00 (eks. mva)

Eddik — Produkt fremstilt av materialer av landbruksmessig opprinnelse — Definisjoner, krav, merking (innbefattet rettelsesblad AC:2002)

SpråkEngelskUtgave: 2000-08 (2001-03-06)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang

NS-EN 13189:2000

Standard

NOK 481,00 (eks. mva)

Eddiksyre av næringsmiddelkvalitet — Produkt fremstilt av materialer av ikke-landbruksmessig opprinnelse — Definisjoner, krav, merking (innbefattet rettelsesblad AC:2002)

SpråkEngelskUtgave: 2000-08 (2001-03-06)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang

NOK 481,00 (eks. mva)

Kryddere - Spisskummen (Cuminum cyminum L.) - Spesifikasjon (ISO 6465:2009)

SpråkEngelskUtgave: 1 (2009-10-01)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang

NOK 567,00 (eks. mva)

Kryddere, smakstilsetninger og urter - Bestemmelse av flyktig oljeinnhold (vanndampdestillasjonsmetode) (ISO 6571:2008)

SpråkEngelskUtgave: 1 (2009-10-01)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang

NOK 673,00 (eks. mva)

Kryddere og smakstilsetninger - Botanisk nomenklatur (ISO 676:1995, innbefattet Cor 1:1997)

SpråkEngelskUtgave: 1 (2009-10-01)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang

NOK 262,00 (eks. mva)

Kryddere og smakstilsetninger - Prøvetaking (ISO 948:1980)

SpråkEngelskUtgave: 1 (2009-10-01)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang

NOK 567,00 (eks. mva)

Kryddere og smakstilsetninger - Bestemmelse av ytre stoffer og innhold av fremmede stoffer (ISO 927:2009)

SpråkEngelskUtgave: 1 (2010-02-01)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang

NOK 262,00 (eks. mva)

Kryddere og smakstilsetninger - Forberedelse av malt prøve for analyse (ISO 2825:1981)

SpråkEngelskUtgave: 1 (2010-05-01)

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang
  1 - 14